Har dit barn fået diabetes???

Skulle jeres barn få type 1 diabetes, så er Diabetesnetværket et godt sted at melde sig ind.

Når man melder sig ind så kan man efterfølgende søge om medlemskab i vores Facebookgruppe, hvor alle hjælper hinanden så godt man kan.
(info om gruppen sendes til jer via mail.)

Gå ind på kontakt, skriv dit navn, e-mailadresse og en lille besked om hvem I er, så sender vi dig/jer et brugernavn og kodeord, så du/I kan gå ind  på vores medlemsside.

Lørdag d. 6. april 2019, er der en indsamlingsdag til Diabetesnetværket.
Den kommer til at foregå i:

Kulturhuset Kilden
Nygårds plads 31
2605 Brøndby.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, da det bliver en dag med højt humør og en masse aktiviteter og musik for alle aldre.

Vi kan allerede nu fortælle, at der vil være et stort familiebanko om formiddagen med massere af præmier, Star Wars kommer forbi, tryllekunstner, ballonmand, hypnoseshow og et fuldt musikprogram for både børn og voksne om eftermiddagen samt aftenen. Imens de voksne er til musik i den store sal, vil børnene være til børnedisko med massere af konkurrencer i et at de store lokaler lige ved siden af.

Billetter til banko, hypnoseshow og musikprogram kan købes her: dianet.billetexpressen.dk

Der kan købes mad på stedet og der vil være en bar med popkorn, sodavand, øl, drinks og slushice til både børn og voksne. DI-Wine sælger champagne. Alt overskuddet går til Diabetesnetværket.

Programmet kan hentes her: Program-folder

Diabetesweekenden 2018

Årets weekend er ovre. Vi takker for denne gang og går nu i gang med forberedelserne til næste års diabetesweekend.

Hvis man ikke helt ved hvad vi laver på weekenden, kan man se det i vores video her på siden, oppe i menuen under Diabetes Weekend.

Se hvad vi gør

Kontakt os

email@email.dk