Thomas
Arvedsen

FORMAND

Carsten
Lund

NÆSTFORMAND

Alder: 42

Børn: Ingen børn

Beskæftigelse: Lastbilchauffør hos Poul Møller Specialtransport

Om mig: Har haft diabetes siden 2008 og har været i bestyrelsen i en del år. Jeg sidder også i bestyrelsen i Kings & Queens som er et stort dragshow hvor alle pengene går til sikker sex i nattelivet. Jeg arbejder som freelance lyd og lysteknikker og har lavet lyd på en hel del. Elsker at synge og nyde livet. Mit motto er som regel: “Vi løser det”


Hans-Magnus
Løbel-Moberg

Kasser

Frank
Adler Gottlieb

MEDLEM

Tanja
Gaardsvig Rind

Medlem

Alder: fra 1977

Børn: 2 drenge. Joakim fra 2014 (ikke diabetes) og Nicklas fra 2010 (har haft diabetes siden 2015)

Beskæftigelse: Afdelingsleder og pædagog i en daginstitution.

Om mig: Jeg er oprindeligt fra Jylland flyttede til Sjælland i 2000. Jeg bor med min mand Jonas (igennem 19) år i Smørum. Jeg har været pædagog siden 2003 og leder on and off. Jeg er optaget af pædagogik, relationer og børns udvikling og trivsel.

I min fritid bruger jeg tid på kreative sysler, som hækling, syning, tegning, male, papirfoldning ja alt hvor man bruger sine hænder. Vi elsker at tage på små turer med børnene og en madpakke. Om sommeren tager vi sydpå og om vinteren er vi på ski.


Torben Johansen

Medlem

Alder: 59

børn: 2 børn, Fiona på 9 år og Marley på 4 år der har type 1

Beskæftigelse: AV-tekniker

om mig: Er gift med Gitte og har 2 børn og bor i Kbh. NV. Har arbejdet i musikbranchen i årtier men har på det seneste skiftet til universitetsmiljøet. I fritiden spiller jeg musik i to bands og passer haven og huset.


Camilla
Kunz

MEDLEM

Alder: 48

Beskæftigelse: specialpsykolog i psykiatrien og privat klinik

børn: 1 dreng på snart 12 med diabetes.

om mig: Jeg er mor til Viktor, født i 2010, som fik diabetes i 2019. Jeg er gift med Jesper og vi bor i Smørum. Vi har en hund Lucky. 

Til daglig arbejder jeg i psykiatrien og har lige åbnet min egen praksis en gang om ugen, hvor jeg tilbyder terapi, udredning diagnostisk og kognitivt samt supervision. Her har jeg bla fokus på folk med kroniske lidelser og ældre. 

For mig er det vigtigt at børn med diabetes får en lige så god og tryg opvækst som børn uden diabetes. Det er vigtigt at de møder andre ligestillede børn som de kan opbygge gode relationer til og får sjove minder sammen med. Jeg har været deltager på weekenden sammen med Jesper og Viktor to gange, og hver gang kommer vi alle hjem med fornyet energi. Derfor vil jeg gerne arbejde for at Humleboet bliver ved med at eksistere så så mange børn og forældre kan få nogle skønne oplevelser. Derfor er jeg gået ind i bestyrelsen. 


Dennis
Hansen

MEDLEM

Isabella
Sørensen

MEDLEM

Gunilla
Bak Herlet

Medlem

Alder: 28

Børn: Ingen

Beskæftigelse: Kemiker i kvalitetskontrollen af diabetes og obesity produkter på Novo Nordisk

Om mig:
Jeg har været med i Diabetesnetværket siden 2009, først som deltager og senere som hjælper og bestyrelsesmedlem.
Jeg er gift med Mathias og bor i Blovstrød. Jeg har ikke selv diabetes men min bror har diabetes, så derfor har det været naturligt for mig at engagere mig i netværket.

Til dagligt arbejder jeg på Novo Nordisk med at sikre kvaliteten af diabetes og obesity produkter. Jeg er meget aktiv i min fritid og bruger meget tid på at træne. Derudover er hygger jeg med kreative sysler eller fordyber mig i musik. Jeg elsker at rejse – om vinteren er jeg altid at finde på langrendsløjperne mens jeg om sommeren helst vil syd på.

For mig er det vigtigt at give familier og børn med diabetes et netværk hvor de møder ligesindede, som forstår dagligdagens udfordringer og bekymringer. Derudover ønsker jeg at give Diabetesnetværkets børn og unge nogle fede oplevelser, der viser at diabetes ikke skal begrænse dem, eller definere hvem de er.


Cecilie
Vedsted

MEDLEM

Se hvad vi gør

Kontakt os

email@email.dk