Skip to main content

Thomas
Arvedsen

FORMAND

Alder: 48

Børn: Tvillinger, 1 dreng og 1 pige (diabetes) fra 2006

Beskæftigelse: Director of Production hos Bioporto

Om mig: Har været en del af Diabetesnetværket siden min datter fik diabetes i 2015. Den hjælp og støtte min familie fik de første par år, gav mig lysten til at hjælpe andre på samme måde, hvorfor jeg gik ind i bestyrelsen og har siden August 2021. Jeg brænder for, at alle skal kunne få hjælp via netværket til at komme hen over de bump der er og kommer når man har et barn med diabetes. Både det første år med diabetes i familien, hvor alt er nyt og når der sker ændringer når barnet bliver ældre. Det kan man bruge et netværk til og det er det, jeg kæmper for at Diabetesnetværket kan, hjælpe hinanden. For sammen er vi stærke.


Carsten
Lund

NÆSTFORMAND

Alder: 42

Børn: Ingen børn

Beskæftigelse: Lastbilchauffør hos Poul Møller Specialtransport

Om mig: Har haft diabetes siden 2008 og har været i bestyrelsen i 10 år. Jeg arbejder som freelance lyd og lysteknikker og har lavet lyd på en hel del. Elsker at synge og nyde livet. Mit motto er: "Vi løser det"


Hans-Magnus
Løbel-Moberg

Kasser

Alder: 56 udvendigt 18 indvendigt 😊

Børn: 3

Beskæftigelse: Senior Logistic & Warehouse Coordinator i Novo Nordisk

Om mig: Min ædste datter fik konstateret D1 i 2012. Vi blev indbudt til at deltage i arrangement med Humleboet. Vi har 2 andre fjollede unger også, så det var dejligt at alle fik indput og forståelse på den gode måde.

Jeg blev kasser for en del år siden, og det føles fantastiskt at kunne hjælpe både de unge men også forældre. Samt høre at nogle finder sammen og laver venskaber langt over kommunegrænserne.

Fritiden går med at lave sjove ting med familien samt at være i forskellige bestyrrelser eller hvad det kan være der føles godt, der hvor man kan hjælpe. Samt verden største Star Wars forening hvor at vi også er ude og sprede glæde.


Frank
Adler Gottlieb

MEDLEM

Tanja
Gaardsvig Rind

Medlem

Alder: fra 1977

Børn: 2 drenge. Joakim fra 2014 (ikke diabetes) og Nicklas fra 2010 (har haft diabetes siden 2015)

Beskæftigelse: Afdelingsleder og pædagog i en daginstitution.

Om mig: Jeg er oprindeligt fra Jylland flyttede til Sjælland i 2000. Jeg bor med min mand Jonas (igennem 19) år i Smørum. Jeg har været pædagog siden 2003 og leder on and off. Jeg er optaget af pædagogik, relationer og børns udvikling og trivsel.

I min fritid bruger jeg tid på kreative sysler, som hækling, syning, tegning, male, papirfoldning ja alt hvor man bruger sine hænder. Vi elsker at tage på små turer med børnene og en madpakke. Om sommeren tager vi sydpå og om vinteren er vi på ski.


Torben Johansen

Medlem

Alder: 59

børn: 2 børn, Fiona på 9 år og Marley på 4 år der har type 1

Beskæftigelse: AV-tekniker

om mig: Er gift med Gitte og har 2 børn og bor i Kbh. NV. Har arbejdet i musikbranchen i årtier men har på det seneste skiftet til universitetsmiljøet. I fritiden spiller jeg musik i to bands og passer haven og huset.


Camilla
Kunz

MEDLEM

Alder: 48

Beskæftigelse: specialpsykolog i psykiatrien og privat klinik

børn: 1 dreng på snart 12 med diabetes.

om mig: Jeg er mor til Viktor, født i 2010, som fik diabetes i 2019. Jeg er gift med Jesper og vi bor i Smørum. Vi har en hund Lucky. 

Til daglig arbejder jeg i psykiatrien og har lige åbnet min egen praksis en gang om ugen, hvor jeg tilbyder terapi, udredning diagnostisk og kognitivt samt supervision. Her har jeg bla fokus på folk med kroniske lidelser og ældre. 

For mig er det vigtigt at børn med diabetes får en lige så god og tryg opvækst som børn uden diabetes. Det er vigtigt at de møder andre ligestillede børn som de kan opbygge gode relationer til og får sjove minder sammen med. Jeg har været deltager på weekenden sammen med Jesper og Viktor to gange, og hver gang kommer vi alle hjem med fornyet energi. Derfor vil jeg gerne arbejde for at Humleboet bliver ved med at eksistere så så mange børn og forældre kan få nogle skønne oplevelser. Derfor er jeg gået ind i bestyrelsen. 


Dennis
Hansen

MEDLEM

Alder: 36

Beskæftigelse: mekaniker hos Løve auto

Børn: Jimmy med diabetes og Danny (lillebror)

Om mig: Jeg har haft med diabetes at gøre siden Jimmy var 20 måneder gammel. Jimmy er fra 2013 og Danny fra 2016. Til daglig bor familien i gørlev på Vestsjælland. I min fritid står den på flere biler og hygge med familie og venner til både børn og voksne. Jeg er kæreste og bor med Isabella som også sidder i bestyrelsen. Jeg sørger for at vi som familie laver forskellige aktiviter med børnene så hverdagen ikke bliver præget af diabetesen, men af glæde.


Isabella
Sørensen

MEDLEM

Alder: 29

Børn: Ingen

Beskæftigelse: Selvstændig som kok og tjener

Om mig: Jeg er kæreste og bor sammen med Dennis Hansen. Jeg kom ind i familien i 2020. Det har været en oplevelse og meget lærerigt at være tæt på diabetes, da det har gjort mit fag som kok nemmere at hjælpe andre med diabetes også type-2. Jeg elsker at lave mad og bage en masse kage. Køkkenet kan jeg ikke give slip på. Derudover er jeg gammeldags af sind m.m så stuen rummer af gamle danske film og Morten Koch bøger. Jeg elsker og hygge med familie og venner. Står altid klar med lidt lækkert til munden (måske mere end det) Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2022 efter at have været akut tovholder i 2021. Jeg er en meget struktureret og organiseret person


Gunilla
Bak Herlet

Medlem

Alder: 28

Børn: Ingen

Beskæftigelse: Kemiker i kvalitetskontrollen af diabetes og obesity produkter på Novo Nordisk

Om mig:
Jeg har været med i Diabetesnetværket siden 2009, først som deltager og senere som hjælper og bestyrelsesmedlem.
Jeg er gift med Mathias og bor i Blovstrød. Jeg har ikke selv diabetes men min bror har diabetes, så derfor har det været naturligt for mig at engagere mig i netværket.

Til dagligt arbejder jeg på Novo Nordisk med at sikre kvaliteten af diabetes og obesity produkter. Jeg er meget aktiv i min fritid og bruger meget tid på at træne. Derudover er hygger jeg med kreative sysler eller fordyber mig i musik. Jeg elsker at rejse – om vinteren er jeg altid at finde på langrendsløjperne mens jeg om sommeren helst vil syd på.

For mig er det vigtigt at give familier og børn med diabetes et netværk hvor de møder ligesindede, som forstår dagligdagens udfordringer og bekymringer. Derudover ønsker jeg at give Diabetesnetværkets børn og unge nogle fede oplevelser, der viser at diabetes ikke skal begrænse dem, eller definere hvem de er.


Cecilie
Vedsted

MEDLEM