Skip to main content

Diabetesnetværket Humleboet er en forening drevet af aktive frivillige forældre til børn og unge med diabetes. I Diabetesnetværket Humleboet tilbydes aktiviteter med lærerigt indhold i hyggelige, sociale og inspirerende rum. Som det fremgår af vedtægterne for Humleboet 2008, kan alle diabetesfamilier i Danmark blive gratis medlem af foreningen. Skynd dig at tilmelde dig her på hjemmesiden.

På denne hjemmeside kan du læse om de arrangementer, der laves for børn og unge med type-1 diabetes samt deres forældre og søskende. Det er givtigt for både forældre og børn at kunne spejle sig i andre med diabetes. Man føler sig pludselig ikke så alene mere, og man lærer altid noget nyt af hinandens måde at gribe tingene an på.

Det er altid rart at tale med nogen ligestillede, som forstår de problemer og udfordringer, man står over for, specielt som helt ny diabetesfamilie. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os i bestyrelsen (se ”Kontakt”) for en uforpligtende snak eller du kan, som medlem via hjemmesiden se telefon numre til familier, der bor nær dig.

Foreningens vigtigste formål er at udveksle oplevelser, erfaringer og ny viden til gavn for os alle.

Med venlig hilsen
Diabetesnetværket Humleboet